Services

Services

Οι Υπηρεσίες μου

Η ατομική συνεδρία είναι για σένα που βλέπεις ότι δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς τον εαυτό σου, που βλέπεις κάποια χαρακτηριστικά σου και δε σου αρέσουν. Είναι για σένα που θέλεις να μάθεις να επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά με τους/τις φίλους/ες σου, την οικογένειά σου, το ταίρι σου. Για σένα που θέλεις να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα δύσκολα συναισθήματα και να τα μετουσιώνεις σε κάτι πιο δημιουργικό. Για εσένα που θέλεις να βγάλεις επιτέλους τις περιοριστικές πεποιθήσεις από τη ζωή σου και να τις αντικαταστήσεις με άλλες πιο βοηθητικές.  Είσαι έτοιμος/η/ο να κάνεις αυτό το βήμα; 

Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 55’ οι διαδικτυακές συνεδρίες προπληρώνονται και ισχύει πολιτική ακύρωσης. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από 24 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού τότε το ραντεβού χρεώνεται κανονικά. Εξαιρούνται περιπτώσεις ασθένειας.

Αν θελεις να αναπτύξεις πολύπλευρα την  προσωπικότητά σου τότε η όμαδα είναι για ‘σένα!  Η συμμετοχή σε μια ομάδα αυτογνωσίας μπορεί να σε ωφελήσει πολύπλευρα, γιατί αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας  και μπορεί να καθρεφτίσει με βιωματικό τρόπο τις ενδοψυχικές συγκρούσεις, τις διαπροσωπικές δυσκολίες και να αντιμετωπίσει τα  καταθλιπτικά & αγχογόνα συμπτωμάτα που ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για την ψυχική ανισορροπία & τη συναισθηματική ευαλωτότητα. Όλα αυτά πάντα μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο.

Σαν μέλος της ομάδας θα ωφεληθείς από την αλληλεπίδραση με τα άλλα μέλη που βιώνουν παρόμοιες εμπειρίες και θα ανακαλύψεις  ότι δεν είσαι μόνο, θα γίνεις κι εσύ θεραπευτης/τρια των άλλων μελών και θα αυξήσεις την ενσυναίσθησή σου, θα ενδυναμωθείς ψυχικά και θα αισθανθείς λιγότερο απομονωμέν@ και μόν@.

Η ομάδα προκειμένου να είναι προσβάσιμη και σε άτομα που κατοικούν εκτός Αθηνών κι εκτός συνόρων είναι μόνο διαδικτυακή.

Η ομάδα διεξάγεται μια φορά την εβδομάδα και έχει διάρκεια 90′. 

Η ημέρα της εβδομάδας αποφασίζεται κατόπιν συνεννόησης και η πληρωμή πραγματοποιείται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδεύσεις το εργατικό δυναμικό της επιχείρησής σου ή της εταιρείας σου πάνω σε ζητήματα που αφορούν την ευαισθητοποίηση σε ζήτήματα που έχουν να κάνουν με την LGBTQI+ (ΛΟΑΤΚΙ+) πραγματικότητα, την καταπολέμηση του εργασιακού άγχους, την μη βίαιη επικοινωνία κλπ μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να ετοιμάσω το κατάλληλο επιμορφωτικο ή/και βιωματικό σεμινάριο ή webinar για την εταιρεία σου πάντα με γνώμονα τη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε εταιρείας.

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει όποιος δε προσαρμόζεται και δεν είναι συμπεριληπτικός μπορεί εύκολα να βρεθεί στο περιθώριο. Οι μεγαλύτερες εταιρείες στο κόσμο πραγματοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιμορφωτικά σεμινάρια με σκοπό την ευαισθητοποίηση των εργαζόμενων αλλά και την εκμάθηση δεξιοτήτων.

Με αυτό το τρόπο το εργατικό δυναμικό έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποδοτικό και πάει με περισσότερη όρεξη στην εργασία του δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων του.

Σε συνεργασία με την Ζέτα Μπαμπανιώτη- πιστοποιημένη έμπειρη βελονίστρια πτυχιούχο της Κινέζικης Παραδοσιακής Ιατρικής- παρέχεται ατομικά ή/και συνδυαστικά με την ψυχοθεραπεία και η υπηρεσία του βελονισμού.

Ο βελονισμός είναι μια αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ιατρική πράξη με πλήθος εφαρμογών.

Μπορεί να δράσει υποστηρικτικά και συνεπικουρικά με την ψυχοθεραπεία καθώς πλήθος μελετών και ερευνών αποδεικνύουν ότι έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε πλήθος ψυχοσωματικών συμπτωμάτων και σε συμπτώματα που έχουν ως πηγή το στρες, το Μετατραυματικό στρες (PTSD) και τις αγχώδεις διαταραχές γενικότερα. Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, τα συμπτώματα στέρησης και στη κατάθλιψη μεταξύ άλλων.

Δεν έχει παρενέργειες και ενδείκνυται ιδιαίτερα σε άτομα με αλλεργίες και ευαισθησίες στα φάρμακα.

66b02262a10dc856cfce41c596148786

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου!

Επικοινώνησε μαζί μας τώρα!